Sjeve Sjuttel verdeeld de punten eerlijk, maar verliest daardoor de koppositie

by Super User

Het is een spannende wedstrijd, waarin de teams aan elkaar gewaagd zijn. De vorige keer heeft de Sjeve Sjuttel met 5-3 gewonnen, lukt het deze keer opnieuw? De mannen van Wezep weten te winnen van de Jacobs met 21-17 en 21-16. De zusjes van Wezep zijn samen ook sterk, maar Sandra van de Groep en Hilbertine Bos weten de punten binnen te halen in 17-21 en 19-21. De punten worden direct in het begin verdeeld. 

Sjeve Sjuttel pakt koppositie!

by Super User

Eén van de belangrijkste wedstrijden stond afgelopen zaterdag op het programma: Sjeve Sjuttel tegen Barneveld, waarvan de thuisploeg de vorige keer nog met 5-3 verloor. Op dat moment staat Barneveld nog bovenaan met 3 punten verschil. Vanwege diverse omstandigheden lukt het Barneveld niet om met hun volledige team te komen en hebben drie invallers in moeten zetten. 

De Sjeve Sjuttel houdt ‘winning mood’ vast

by Super User

Vrijdagavond 30 november, een uitwedstrijd in Baarn oftewel om de hoek. Stelt u zich eens voor: na een dag skiën komt u in een skihut terecht met een heerlijke openhaard. Als u naar buiten loopt, voelt u de koude, frisse lucht. Dat laatste gevoel, houd dat vast. Dat was de ‘warmte’ in sporthal De Geeren. Het was ons nu duidelijk waarom de tegenstanders de vorige keer kleedjes mee hadden. Daar is het altijd koud.